Om os

Aplentys filosofi

Hos APLENTY er det ikke kun biler, vi skriver i flertal. Det er i høj grad også din mobilitet og dine finansieringsmuligheder. Hos os er der principielt ingen begrænsninger, når det handler om størrelser, farver, mærker eller modeller. Men heller ikke når det handler om finansiering, leasing eller service.

Aplenty handler ikke bare om overflod, det handler om kvalitet. Vi skærer igennem og skaber overblik og enkelhed. Vi hjælper vores kunder med at finde vej gennem mulighedsjunglen, så de kommer ud på den anden side med den helt rette løsning.

Om os

Rådgivning viser vejen

Hos Aplenty ved vi, at hvis vi skal behandle folk ens, skal de behandles forskelligt. Derfor har vi ikke nogen standardaftaler eller pakkeløsninger, som vores kunder skal tilpasse sig. Vi tilpasser altid vores løsninger til den enkelte kunde.

Der er faktisk kun én ting, vi holder af mere end biler. Det er mennesker. Derfor er god gammeldags kundeservice en af de ting, der altid er masser af, når du vælger APLENTY.

Karriere

Bliv en del af holdet

Hos Aplenty tilbyder vi en karriere med ansvar, medbestemmelse og højt til loftet. Vi søger passionerede kollegaer, der selv tager styringen over sit arbejde og vil have indflydelse og udvikle sig i sin rolle. Vi forventer noget af dig. Men vi forventer også, at du forventer noget af os.

Se her, hvilke ledige stillinger vi har eller send os en uopfordret ansøgning.

Vores eksperter

Aplenty team

Michael Faurholt

Senior Advisor

Pernille Rødgaard-Hansen

Fleet & Finance

Frands Hollænder

Logistik

Mød nogle af Aplentys samarbejdspartnere

Vi samarbejder med alle store leverandører

Har du spørgsmål?

Kontakt Michael Faurholt direkte eller udfyld formularen og bliv ringet op.

Picture of Michael Faurholt
Michael Faurholt