Mobilitet med muligheder

Leasingsformer

Leasings-
former

Hos Aplenty kan du lease på flere måder. Lad os tage en snak om dine behov og finde den løsning der passer til dig og din hverdag.

Privatleasing

Hvis du leder efter en bil til dine egne køreture, kan denne leasingform være løsningen for dig.

Erhvervsleasing

Skal firmaet være godt kørende, kan du her blive klogere på at lease til erhverv.

Sæsonleasing

Har du kun brug for en bil noget af året? Denne fleksible sæsonløsning kan tilpasses til dine behov.

Splitleasing

Når bilen skal bruges til flere formål, kan splitleasing være en smart vej at gå.

Kør frit

Privatleasing

Privatleasing er en oplagt mulighed til dig, som påskønner friheden ved at have en bil, men ikke ønsker at stå med forpligtelser såsom service, dækskifte, reparationer og så videre. Med denne løsning betaler du et fast månedligt beløb og kan finde tryghed i, at der ikke bliver øvrige uforudsete omkostninger. En anden fordel ved privatleasing er, at du kan skifte bil oftere, end hvad der rent økonomisk kan svare sig for bilejere.

 

Biler med formål

Erhvervsleasing

En bil kan være dyr i drift – og skal man bruge en hel flåde af varebiler kan de uforudsete udgifter blive uoverskuelige. Med erhvervsleasing kan du budgettere med det samme beløb hver måned. Et beløb, der forbliver det samme, selv når der skal skiftes til vinterdæk eller bilerne skal til service. Vi skræddersyr vores leasingaftaler, så de passer til jeres behov.

Mobilitet efter behov

Sæsonleasing

Har du kun behov for at lease bil i sommer- eller vinterhalvåret? Hos Aplenty tilbyder vi sæsonleasing, så du kun afregner for de måneder, du skal bruge bilen. Denne løsning er både fordelagtig for fleksibiliteten og for tegnebogen – da der f.eks. kan spares registreringsafgift i månederne uden kørsel. Hos Aplenty skal du ikke tilpasse dig standardiserede leasingløsninger. Vi laver aftaler, der passer til din specifikke situation.

Kort sagt: Vi gør det svære valg let.

Fra business til business til børnehave

Splitleasing

Splitleasing er en kombination af privat- og erhvervsleasing. Denne leasingform kan som regel betale sig, hvis du kører mere erhvervskørsel end privat kørsel. Der er en række fordele ved splitleasing. Du kan f.eks. beholde dit kørselsfradrag og undgå beskatning af fri bil. Lavpraktisk er der krav til, at du dokumenterer om den enkelte køretur er for firmaet eller familien. Der findes dog flere elektroniske løsninger, som kan optimere dokumentationsarbejdet for dig. Vi ved, hvad andre har været glade for og står klar til at rådgive dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt Michael Faurholt direkte eller udfyld formularen og bliv ringet op.

Picture of Michael Faurholt
Michael Faurholt