Karriere

Bliv en del af holdet

Som medarbejder hos Aplenty træder du ind i en kultur præget af innovation og nysgerrighed, hvor vi alle stiller høje krav til os selv. Her har vi pladsen til at arbejde selvstændigt med frihed under ansvar, men uden at stå alene. For i sidste ende er vi et team. Et team, der stræber efter at nå ambitiøse mål – og nå dem sammen.

Og så elsker vi biler, og vi elsker mennesker.

Hvis det er noget, du kan se dig selv i, så kan du her se vores ledige stillinger her.

Vi vil gerne overraskes, så du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du synes, du har kompetencer, som vi simpelthen ikke kan undvære.

Send en uopfordret ansøgning.

Job

Bilrådgiver

Kan du tale ind i menneskers passion for biler? Kan du levere førsteklasses rådgivning, der skaber salg og styrker kunderelationer? Og har du evnen til at skabe, pleje og udnytte dit professionelle netværk? Så læs videre her.

Job

Fleet & Finance Coordinator

Er du lige så komfortabel med regnskaber, som du er med kundekontakt? Hos Aplenty ønsker vi at styrke vores team med en ny kollega, der behersker både bogholderi og kundevendt projektledelse. Vi leder efter en engageret og nysgerrig sjæl, der elsker mennesker, tal og måske endda biler (det sidste er ikke et krav, men bestemt et plus).

Studentermedhjælper

Content Creator med kreativitet i højeste gear

Aplenty A/S søger en studentermedhjælper med passion for historiefortælling og kompetencerne til at skabe engagerende indhold om vores virksomhed, og de biler vi leaser.

Så er du den idérige type med et kreativt mindset, der elsker at fange de helt rigtige øjeblikke – eller måske selv skabe dem? Måske du endda er glad for biler? Så skal du læse videre her.

Har du spørgsmål?

Kontakt Michael Faurholt direkte eller udfyld formularen og bliv ringet op.

Picture of Michael Faurholt
Michael Faurholt